Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest VI. ker, 54.990.000 Ft, 134 négyzetméter
54.99 mFt
Budapest VI. ker,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
134 négyzetméter
Jelleg:
Iroda
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Budapest VI. ker
Cím:
Szív utca
Alapterület:
134 négyzetméter
Ár:
54.990.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8747636
Ingatlan leírás
Befektetők figyelem!!!!!!!!Több tevékenységre alkalmas, jól alakítható üzlethelyiség a belváros szívében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megvételre kínálunk a VI. kerület Andrássy úttól pár perc sétára lévő Szív utcában egy 3 emeletes téglaépület (lift nincs) földszintjén található, jól alakítható,utcai,világos ,134 m2-es üzlethelyiséget. Az üzlethelyiség kereskedelmi vagy vendéglátóipari tevékenységre egyaránt alkalmas. A helyiségnek különleges hangulatot kölcsönöz a ház stílusa,elhelyezkedése, utcaportálja, belmagassága( 6.2 méter) .Az épület külső homlokzata átlagos, belső homlokzata és lépcsőháza rendezett.Közös költség: 12.000 Ft., mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítást.
Az ingatlan izgalmas lehetőségeket tartalmaz magában. Az eredeti állapota is megfontolandó, hiszen kiváló elosztásának köszönhetően,jól alakítható.
Az ingatlan vízórával felszerelt,villanyfűtéses. A következő tevékenységekre használható:hideg-meleg konyha,étterem,fitnesz terem,orvosi rendelő ügyvédi iroda, szolárium, kialakítása.Az ingatlan előnye,hogy az új tulajdonos ebből 2 lakást is ki tud alakítani. .Elhelyezkedése miatt kiváló befektetés, az Andássy út közkedveltsége és infrastruktúrája, patinás hangulata mindenki számára vonzó.
Pillanatok alatt eljuthat az M1-es metróval a város főbb pontjaira Hősök tere,Oktogon,Opera és a Deák tér.
Jöjjön el nézze meg,és tegyen ajánlatot !!!
Irányár: 54.99 M Ft+ Áfa
Érdeklődés
Pálfi Zsófia
Az értékesítő:
Pálfi Zsófia
ROL-AND-RED Ingatlanközpont
06306917351
 
 
 
 
 
 
Küldés