Eladó ház Budapest XIX. ker, 74.900.000 Ft, 250 négyzetméter
74.9 mFt
Budapest XIX. ker,
eladó ház
Méret:
250 négyzetméter
Szobák:
5 + 3
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest XIX. ker
Alapterület:
250 négyzetméter
Ár:
74.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8745288
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
5 + 3
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
540
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Kispest, egyik legkedveltebb részén. Flexibilisen alakítható házikó. Gyakorlatilag bármilyen elképzelésnek megfelelően alakítható. Az épület egy hangulatosan kialakított 540 nm telken található, melynek egy része autóbeállónak, lett kialakítva, a füvesített részen kapott helyet a medence.

Ha úgy tartja kedvünk egy közel 250 nm több generáció együtt éléséra is alkalmas otthont is kialakíthatunk, aminek a legnagyobb előnye, hogy a 3 bejáraton külön is megközelíthető lakrészek kellően elszeparálhatóak (jelenleg is ez a hármas funkció van kialakítva) ebben a funkcióban kialakítható egy garzon, egy nappali egy hálós lakás, illetve az emeleti részen egy nappali 4 hálós lakás. melyhez kapcsolódik egy hangulatos terasz is.

Ha a lakás cél mellett bevételi forrást is keres, ebben a kialakításban jelenleg a 2 szobás lakás helyén üzlethelyiség van, ami üzemel, illetve a kis lakás kiadható.

Ha úgy tartja kedvünk, 3 lakásos társasházzá alakítható, nagyobb beruházási költségek nélkül. Minden lakrészen megtalálható, konyha, fürdő, wc. Esztétikai javítást követően azonnal használhatóak.

Ha úgy tartja kedvünk, egy nagyon kellemesés hangulatos, családi otthont alakíthatunk ki, úgy hogy a kert felé tájolt ablakoknak köszönhetően, igazán csendes.

A környékre jellemzően, a közlekedés kiváló, villamos buszok, a közelben. Kilépünk a kapunk és egyből a város körforgásában vagyunk.

Jöjjön el mindenképpen érdemes megnézni.
Érdeklődés
Kabát József
Az értékesítő:
Kabát József
ROL-AND-RED Ingatlanközpont
06-70-542-1053
 
 
 
 
 
 
Küldés